Επικαιρότητα

Νέα Ραδιοφωνική Εκπομπή για Επιχειρηματίες με τον Σύμβουλο Μάρκετινγκ Θέμη Σαρανταένα στο Talk Radio 989 by Alpha

Ο σύμβουλος μάρκετινγκ Θέμης Σαρανταένας ξεκινά από τις 14 Σεπτεμβρίου μια νέα, δυναμική επιχειρηματική εκπομπή στον ραδιοφωνικό σταθμό Talk Radio 989 by Alpha.

Η εκπομπή θα μεταδίδεται ζωντανά κάθε Σάββατο από τις 18:00 έως τις 19:00, προσφέροντας στους ακροατές πολύτιμες γνώσεις και εργαλεία για την ανάπτυξη των επιχειρήσεών τους.

Κάθε εβδομάδα, ο Θέμης Σαρανταένας, μαζί με καταξιωμένους καλεσμένους από την αγορά, θα αποκαλύπτει τεχνικές και βέλτιστες πρακτικές που μπορούν να εφαρμόσουν οι επιχειρηματίες άμεσα. Με απλή και προσιτή γλώσσα, θα δίνονται ρεαλιστικά παραδείγματα και πρακτικές συμβουλές. Στόχος της εκπομπής είναι να αποτελέσει έναν πολύτιμο σύμμαχο για τους επιχειρηματίες, βοηθώντας τους να εξελίξουν τις επιχειρήσεις τους και να σταθούν με επιτυχία στον σύγχρονο ανταγωνισμό.

Χορηγοί Επικοινωνίας της εκπομπής που θα επικοινωνούν την εκπομπή On Demand στο επιχειρηματικό κοινό είναι τα:

Who is Who

Ο Θέμης Σαρανταένας είναι Πιστοποιημένος Σύμβουλος Μάρκετινγκ και Ανάπτυξης Επιχειρήσεων & Επιχειρηματιών (ως Senior Marketing Consultant από τον Σύνδεσμο Εταιρειών Συμβούλων Μάνατζμεντ Ελλάδος) και ασχολείται ενεργά στο χώρο  παραπάνω από 22 χρόνια. 

Παράλληλα, είναι εκπαιδευμένος Business & Personal Coach, ενώ έχει γράψει έξι βιβλία για το μάρκετινγκ και την εφαρμογή του στις επιχειρήσεις, με το πιο πρόσφατο να έχε κυκλοφορήσει στα βιβλιοπωλεία το 2023. Το 2019 και το 2021 βραβεύτηκε ως «Best Marketing Consultant» στα βραβεία Franchise για την προσφορά του στον κλάδο ενώ το 2022 βραβεύτηκε ως «Best Marketing Consultant» στα Aesthstic Awards. 

 Ακόμα: Επιμελείται και παρουσιάζει την τηλεοπτική θεματική εκπομπή «Marketing in Practice» που προβάλλεται από το 2014 στην Ελληνική τηλεόραση από την συχνότητα του ΟΝΕ CHANNEL και έντεκα ακόμα περιφερειακούς σταθμούς στην Ελλάδα, στην Αμερική και στον Καναδά στο ελληνόφωνο τοπικό τηλεοπτικό δίκτυο. Αντίστοιχα παρουσίασε την ραδιοφωνική εκπομπή «Επιχειρηματικότητα στα FM” που μεταδιδόταν μέχρι το 2024 στο Κανάλι 1 90,4 FM.

Τέλος, τα  marketing podcasts του φιλοξενούνται στο portal της Athens Voice και εβδομαδιαία έρχονται στις πρώτες θέσεις των charts πανελλαδικά στην κατηγορία του marketing.