Επικαιρότητα

Με απόλυτη επιτυχία η διεξαγωγή του Voxxed Days Thessaloniki 2024

Πάνω από 700 συμμετέχοντες από 15 χώρες, βρέθηκαν για δύο ημέρες 18 και 19 Οκτωβρίου 2024, στο συνεδριακό κέντρο “Ιωάννης Βελλίδης” κατά τη διάρκεια του φετινού Voxxed Days Thessaloniki. Όπως κάθε χρόνο, ετσι και φέτος, το συνέδριο εστιάζει στις τελευταίες εξελίξεις στον τομέα της ανάπτυξης λογισμικού προσελκύοντας προγραμματιστές κυρίως από την Ελλάδα αλλα και το εξωτερικό, καθιστώντας το ένα τα μεγαλύτερα συνέδρια στην ΝΑ Ευρώπη και το μεγαλύτερο τεχνολογικό δρώμενο της πόλης μας.

Διακεκριμένοι ομιλητές από όλον τον κόσμο Ελλάδα, Ευρώπη και Αμερική τίμησαν με την παρουσία τους το συνέδριο και μοιράστηκαν την εμπειρία αλλά και τις γνώσεις. Το συνέδριο περιλάμβανε 40 κεντρικές ομιλίες, 10 διαφορετικών ενοτήτων, σε 3 παράλληλες αίθουσες. Οι συμμετέχοντες, είχαν την ευκαιρία να ενημερωθούν για ότι νέο υπάρχει στην ανάπτυξη λογισμικού, να ανταλλάξουν ιδέες με συναδέλφους και να δικτυωθούν, ενώ για πρώτη φορά μέσω των workshops είδαν στην πράξη τεχνολογίες και μεθοδολογίες που σίγουρα θα φανούν χρήσιμα στην καθημερινότητά τους.

Το Voxxed Days Thessaloniki αποτελεί πλέον ετήσιο θεσμό για την πόλη της Θεσσαλονίκης και κάθε χρόνο είναι το σημείο αναφοράς για την τεχνολογική κοινότητα της πόλης. Ήδη έχουν οριστεί οι ημερομηνίες για το 2025 (7 και 8 Νοεμβρίου), με στόχο να προσελκύσει ακόμα περισσότερους μηχανικούς λογισμικού από όλον τον κόσμο.

Ωστόσο, δίνουμε ραντεβού, στην Αθήνα, από τις 10 ως τις 12 Απριλίου 2025,  για την 3η έκδοση του Devoxx Greece που διοργανώνεται κάθε χρόνο στο Συνεδριακό Κέντρο του Μεγάρου Μουσικής Αθηνών.  Ιστοσελίδα Συνεδρίου: www.devoxx.gr