Επικαιρότητα

Η LG ανακηρύχθηκε επίσημος συνεργάτης του EWC 2024 στη Σαουδική Αραβία

Η LG Electronics (LG) ανακηρύχθηκε επίσημος συνεργάτης του Παγκόσμιου Κυπέλλου Esports (EWC) 2024, το οποίο θα διεξαχθεί στο Ριάντ της Σαουδικής Αραβίας από τις 3 Ιουλίου έως τις 25 Αυγούστου. Το EWC, μέχρι πρότινος γνωστό ως Gamers8, είναι ένα ετήσιο διεθνές τουρνουά esports. Η φετινή διοργάνωση, η πρώτη με την ονομασία EWC, θα φιλοξενήσει αγώνες σε 21 από τα μεγαλύτερα διαδικτυακά παιχνίδια στον κόσμο, όπως το League of Legends, το Overwatch και το Fortnite. Η αποκλειστική gaming οθόνη της διοργάνωσης για τρίτη συνεχή χρονιά, η LG UltraGear™ θα βρίσκεται στο επίκεντρο του EWC 2024, ενισχύοντας τους κορυφαίους gamers του κόσμου καθώς θα μάχονται για τη νίκη στο Ριάντ.

Με το μεγαλύτερο χρηματικό έπαθλο από οποιοδήποτε άλλο τουρνουά esports, το EWC 2024 υπόσχεται οκτώ εβδομάδες συναρπαστικής gaming δράσης, με πάνω από 1.500 επαγγελματίες παίκτες. Η βραβευμένη gaming οθόνη LG UltraGear OLED (μοντέλο 32GS95UE) θα είναι σε περίοπτη θέση στη διοργάνωση. Επιπλέον, περισσότερες από 990 gaming οθόνες UltraGear θα χρησιμοποιηθούν κατά τη διάρκεια των αγώνων του πρωταθλήματος και θα παρουσιαστούν στο περίπτερο της LG στο EWC.

Η LG UltraGear, το premium gaming brand της εταιρείας, παρέχει gaming εμπειρίες υψηλού επιπέδου τόσο για επαγγελματίες παίκτες όσο και για ερασιτέχνες λάτρεις. Οι εν λόγω gaming οθόνες προσφέρουν υψηλούς ρυθμούς ανανέωσης, γρήγορους χρόνους απόκρισης και ζωντανές, κρυστάλλινες εικόνες, ένας συνδυασμός που απογειώνει την εμπειρία του gaming σε νέα ασύλληπτα ύψη.

Παράλληλα με την κορυφαία αυτοφωτιζόμενη οθόνη της, η 32 ιντσών LG UltraGear OLED οθόνη (μοντέλο 32GS95UE) διαθέτει την πρώτη παγκοσμίως πιστοποιημένη από την VESA dual-mode τεχνολογία, εξασφαλίζοντας βελτιωμένη εμπειρία gaming τόσο σε UHD 240Hz (ιδανική για εντυπωσιακά, με πολλές αφηγήσεις παιχνίδια) όσο και σε FHD 480Hz (εξαιρετική επιλογή για γρήγορους ρυθμούς FPS, MOBA και αγωνιστικά παιχνίδια). Ενσωματώνει επίσης την τεχνολογία Pixel Sound της LG για πιο ρεαλιστικό και τρισδιάστατο ήχο στο παιχνίδι.

Η συμμετοχή της LG στο EWC 2024 αποτελεί μέρος των συνεχών προσπαθειών της εταιρείας για την προώθηση των esports παγκοσμίως. Εκτός από το EWC και τον προκάτοχό του, το Gamers8, η LG είναι χορηγός και συμμετέχει ενεργά σε σημαντικές διοργανώσεις gaming, όπως το League of Legends Champions Korea και το League of Legends EMEA. Χάρη στη σταθερή δέσμευση με την gaming κοινότητα και τις εξαιρετικές επιδόσεις και χαρακτηριστικά των UltraGear gaming οθονών της, η LG αποτελεί αναγνωρισμένο brand στον κόσμο των esports.

Οι συμμετέχοντες στο EWC 2024 θα έχουν τη δυνατότητα να επισκεφθούν το περίπτερο της LG και να δοκιμάσουν τις gaming οθόνες UltraGear που χρησιμοποιούν τα gaming ινδάλματά τους καθ’ όλη τη διάρκεια του τουρνουά. Μπορούν επίσης να βελτιώσουν τις δικές τους δεξιότητες στο gaming, συμμετέχοντας σε προπονήσεις που διοργανώνονται από την Gen.G Global Academy, η οποία υποστηρίζεται από την LG. Επιπλέον, οι επισκέπτες του περιπτέρου της LG μπορούν να κερδίσουν βραβεία συμμετέχοντας σε συναρπαστικούς διαγωνισμούς και εκδηλώσεις.

“Το EWC, το κορυφαίο esports φεστιβάλ της Σαουδικής Αραβίας, είναι ο νέος προορισμός για τους οπαδούς των esports”, δήλωσε ο Mohammed Al Nimer, Διευθυντής Πωλήσεων του EWCF. “Είμαστε ενθουσιασμένοι που συνεργαζόμαστε με εταιρείες όπως η LG, οι οποίες μοιράζονται το πάθος μας για το gaming και την esports-κουλτούρα, και με το γεγονός ότι η LG UltraGear είναι η επίσημη gaming οθόνη του πρώτου EWC”.

“Είναι πραγματικά μεγάλη τιμή για την LG UltraGear να ανακηρυχθεί το επίσημο brand οθόνης gaming μιας τόσο σημαντικής διοργάνωσης esports όπως το EWC 2024”, δήλωσε ο YS Lee, αντιπρόεδρος και επικεφαλής της μονάδας IT της LG Business Solutions Company. “Σχεδιασμένες έτσι ώστε να ικανοποιούν τις ανάγκες τόσο των επαγγελματιών όσο και των ερασιτεχνών gamers, οι LG UltraGear OLED gaming οθόνες είναι κομμένες και ραμμένες στα μέτρα τους για εμπειρίες gaming υψηλού επιπέδου”.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το EWC 2024 και τις νέες οθόνες gaming LG UltraGear, επισκεφθείτε και ακολουθήστε την LG UltraGear (@UltraGearGaming).