H Kaiser, στηρίζοντας για 3η συνεχή χρονιά τους Χρυσούς Σκούφους 2020, απένειμε το Βραβείο Κοινού. Η λαμπερή τελετή του θεσμού πραγματοποιήθηκε το βράδυ της Δευτέρας, 17 Φεβρουαρίου, στο ξενοδοχείο Μεγάλη Βρετανία, με την παρουσία εκλεκτών καλεσμένων του χώρου της γαστρονομίας, της πολιτικής, του θεάματος αλλά και του επιχειρηματικού χώρου.
Θέλοντας να αποδείξει έμπρακτα την υποστήριξή της στο σημαντικό θεσμό, η Kaiser απένειμε και φέτος το Βραβείο Κοινού. Ως χορηγός του βραβείου, η Νο1 μπύρα Pilsner στην Ελλάδα, έδωσε τη δυνατότητα σε όλους να συμμετάσχουν, μέσω διαδικτύου, ως αξιολογητές και να αναδείξουν το καλύτερο εστιατόριο της Ελλάδας. Το Βραβείο Κοινού φέτος κέρδισε το εστιατόριο Hasika, το οποίο βρίσκεται στο Ρέθυμνο.
Με το πέρας της τελετής απονομής, ακολούθησε, όπως κάθε χρόνο, το diner de gala, του οποίου το menu επιμελήθηκε και εκτέλεσε μοναδικά ο Mauro Colagreco, chef του καλύτερου εστιατορίου του κόσμου. Ο κορυφαίος Ιταλοαργεντινός chef, ο οποίος έχει αποσπάσει τρία αστέρια Michelin στη διάρκεια της πολυετούς πορείας του, συγκλόνισε τους καλεσμένους με ένα μοναδικό menu dégustation. Τα ευφάνταστα πιάτα του διακεκριμένου chef, γεμάτα απρόσμενες ιδέες και ιδιαιτερότητες, δημιούργησαν εκπληκτικές συγχορδίες αριστουργηματικής αρμονίας, εντυπωσιάζοντας τους καλεσμένους, ενώ ο ίδιος επέλεξε να συνοδεύσει ένα από τα μοναδικά πιάτα που παρουσίασε στο Diner de Gala με την ξεχωριστή και πλούσια γεύση της Kaiser.
Η κα. Γεωργία Ασκητοπούλου, Senior Brand Manager Premium, Super Premium & Carlsberg Group Brands, δήλωσε: «Η υποστήριξη ενός τόσο σημαντικού θεσμού, όπως είναι οι Χρυσοί Σκούφοι, μας γεμίζει με ιδιαίτερη χαρά. Τα Βραβεία «Χρυσοί Σκούφοι» αναδεικνύουν και επιβραβεύουν κάθε χρόνο το ταλέντο εξαιρετικών επαγγελματιών της ελληνικής γαστρονομίας και είμαστε ιδιαίτερα ευτυχείς που συμβάλουμε και εμείς σε αυτό το εγχείρημα. Η Kaiser, η No 1 μπύρα Pilsner στην Ελλάδα, είναι άρρηκτα συνδεδεμένη με τη γαστρονομία σε όλα της τα επίπεδα κι αυτό γιατί οι βασικές έννοιες αλλά και αξίες της γαστρονομίας, όπως η ποιότητα των υλικών, η αυθεντικότητα στη δημιουργία, αλλά και η μοναδική γευστική εμπειρία είναι ταυτόσημες με τη φιλοσοφία της Kaiser».