Δωρεάν Σινεμά για Όλη την Ελλάδα

    Από: Startup Team

Δύο μεγάλα brands συνεργάζονται για πρώτη φορά, με στόχο να προσφέρουν σε όλους μοναδικές ταινίες, χωρίς καμία απολύτως χρέωση!

Το φετινό καλοκαίρι το Cinobo, η πλατφόρμα που ειδικεύεται στο καλό σινεμά, εγκαινιάζει μια νέα συνεργασία με την πιο σινεφίλ μπύρα, τη Fischer!

Τα δύο μεγάλα brands ενώνουν τις δυνάμεις τους για πρώτη φορά, για να φέρουν δωρεάν streaming σε όλη την Ελλάδα και την Κύπρο. Μια συνεργασία που πραγματοποιείται με όραμα να γίνει καθολικά διαθέσιμο το καλύτερο σινεμά του κόσμου. Στόχος της Fischer και του Cinobo είναι να φτάσουν σε όσο το δυνατόν περισσότερες οθόνες, σημαντικές κινηματογραφικές στιγμές υψηλής αισθητικής, που καλύπτουν όλο το φάσμα και τα είδη του παγκόσμιου σινεμά.

Από τις 4 Ιουλίου και κάθε εβδομάδα, μια νέα ταινία θα είναι διαθέσιμη στο cinobo.com/fischer χωρίς καμία απολύτως χρέωση, χωρίς απαίτηση συνδρομής και χωρίς κανέναν περιορισμό, ώστε να μπορεί ο καθένας να έχει δωρεάν πρόσβαση. Όλες οι ταινίες, οι οποίες καλύπτουν έξι ενότητες διαφορετικού περιεχομένου, είναι επιλεγμένες από την ομάδα του Cinobo που επιμελήθηκε και σχεδίασε το προσεγμένο πρόγραμμα της συγκεκριμένης δράσης.

Μία δωρεάν ταινία κάθε εβδομάδα από τη Fischer

Taste the Experience! Το πρόγραμμα της συνέργειας θα περιλαμβάνει ταινίες όλων των ειδών – από ξέφρενες κωμωδίες μέχρι σπουδαία ”διαμάντια” του παγκόσμιου κινηματογράφου. Ο συνδυασμός αυτός του καλού σινεμά με την γευστική απόλαυση, έχει στόχο τη δημιουργία μιας μοναδικής κινηματογραφικής εμπειρίας, αφού με μία Fischer οι απλές στιγμές γίνονται ξεχωριστές.

Το ταξίδι της Fischer και του Cinobo ξεκινά στις 4 Ιουλίου, με κωμικές ιστορίες έρωτα και φαντασίας που θα μας δροσίσουν. Στην πρώτη μας επιλογή, το γέλιο και το δάκρυ εναλλάσσονται σε μια κωμωδία που ξεπερνά τα κλισέ, το Έλα Όπως Είσαι (Come as you Are), όπου τρεις νέοι με διαφορετικές αναπηρίες ξεκινούν ένα παράτολμο road trip στον Καναδά προκειμένου να επισκεφτούν έναν οίκο ανοχής που ειδικεύεται σε πελάτες με σωματικές ιδιαιτερότητες.

O Αύγουστος θα περιλαμβάνει ταινίες των Τζιμ Τζάρμους, Γουόνγκ Καρ Γουάι και ο Πολ Βερχόφεν στην θεματική κατηγορία Μεγάλοι Σκηνοθέτες. Ο Σεπτέμβριος συγκλονιστικά Ντοκιμαντέρ και Αληθινές Ιστορίες, ο Οκτώβριος τις ωραιότερες Ερωτικές Ιστορίες του σινεμά, ο Νοέμβριος Ταινίες Αγωνίας και έντασης που καθηλώνουν, ενώ ο Δεκέμβριος, στο τέλος της χρονιάς, ταινίες που κατέκτησαν Μεγάλα Βραβεία – κλασικές που έγραψαν ιστορία και σύγχρονες που ευελπιστούν να γίνουν τα classics του μέλλοντος.

Fischer x Cinobo

Μία ξεχωριστή κινηματογραφική εμπειρία!

Από τις 4 Ιουλίου όλη η Ελλάδα βλέπει δωρεάν σινεμά στο cinobo.com/fischer και δροσίζεται με μια Fischer!