Επικαιρότητα

«Χρυσή» αναδείχθηκε η Purina αποσπώντας 18 βραβεία στα Pet Awards 2024

Η εταιρεία τιμήθηκε ακόμη με τις διακρίσεις Pet Company of the Year και Pet Brand of the Year για τα προϊόντα της Pro Plan, καθώς και με το βραβείο κοινού για την Gourmet

«Χρυσή» αναδείχθηκε η Purina στην απονομή των βραβείων Pet Awards της Boussias, τον θεσμό που αναδεικνύει και επιβραβεύει τα υψηλής ποιότητας προϊόντα και τις καινοτόμες επιχειρήσεις που προσφέρουν φροντίδα στα κατοικίδια, την Τρίτη 23 Απριλίου. Η εταιρεία απέσπασε συνολικά 18 βραβεία, 10 εκ των οποίων ήταν χρυσά, ενώ κατέκτησε τις διακρίσεις «Pet Company of the Year» και «Pet Brand of the Year» για την μάρκα Pro Plan, καθώς και το βραβείο κοινού για την Gourmet στην κατηγορία τροφή για γάτες.

Η Purina, πρωτοπόρος στις διατροφικές καινοτομίες, με περισσότερα από 130 χρόνια παρουσίας στον χώρο του pet care, κατέκτησε μια από τις υψηλότερες  βαθμολογίες στο σύνολο των υποψηφιοτήτων, με ιδιαίτερη τιμή τη διάκριση με 1 gold και 1 platinum βραβείο για την δράση Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης της  PURINA – Jazzy Nomads.

Η συγκεκριμένη πρωτοβουλία απευθύνεται σε παιδιά δημοτικού με σκοπό την ευαισθητοποίησή τους σε θέματα υπεύθυνης υιοθεσίας και κηδεμονίας αδέσποτων ζώων  επιβεβαιώνοντας παράλληλα τη δέσμευση της εταιρείας για την ενίσχυση του δεσμού μεταξύ των κατοικίδιων και των ανθρώπων.

Μέσα στο 2023, πραγματοποιήθηκαν συνολικά 20 δράσεις βιωματικών εκπαιδεύσεων σε σχολεία και το μήνυμα της υπεύθυνης υιοθεσίας έφτασε σε τουλάχιστον 1.500 άτομα – μαθητές, δασκάλους και γονείς – που αγκάλιασαν αυτή την πρωτοβουλία

Κατά την παραλαβή των βραβείων η Βάσια Κατσογιάννη, Group Brand Manager Nestle Purina PetCare Greece δήλωσε: «Ευχαριστούμε για την αναγνώριση και την εμπιστοσύνη που δείχνετε στις μάρκες μας μέσα από τις διακρίσεις που λάβαμε στα φετινά Pet Awards για τα υψηλής ποιότητας προϊόντα μας και συμπληρώματα διατροφής. Στην Purina πιστεύουμε στον μαγικό δεσμό που αναπτύσσεται μεταξύ ανθρώπων και κατοικίδιων και στα οφέλη που προκύπτουν από τη συνύπαρξή τους. Στον πυρήνα των δραστηριοτήτων μας είναι η επιστήμη και η καινοτομία των προϊόντων που εξυπηρετούν τις διατροφικές ανάγκες των τετράποδων φίλων μας. Δεν μένουμε όμως μόνο στη διατροφή, αλλά ασχολούμαστε ενεργά με ζητήματα που απασχολούν την κοινωνία, όπως η διαχείριση των αδέσποτων ζώων κι ενθαρρύνουμε προγράμματα υιοθεσίας και υπεύθυνης κηδεμονίας.»