Το Υπουργείο Ανάπτυξης και Ανταγωνιστικότητας προσφέρει την ευκαιρία να συμμετάσχετε σ’ ένα Workshop Ανταλλαγής Εμπειριώνstartup επιχειρήσεων τεχνολογίας του Ισραήλ και της Ελλάδας. Το Workshop θα συντονιστεί από τους έμπειρους ισραηλινούς μέντορες του Start-Up Nation Central. H συνάντηση αυτή, θα δώσει στους συμμετέχοντες την ευκαιρία να ανταλλάξουν, σε μικρές ομάδες, ιδέες, εμπειρίες και διδάγματα που έμαθαν, σχετικά με τον κύκλο ζωής νέων καινοτόμων επιχειρήσεων τεχνολογίας που λειτουργούν μέσα σ’ ένα ανταγωνιστικό οικοσύστημα. Ο αριθμός των διαθέσιμων θέσεων είναι περιορισμένος.
Αν έχετε μια επιχείρηση που δραστηριοποιείται σ’ έναν από τους παρακάτω κλάδους:
i) Διαδίκτυο – επιχειρήσεις που αναπτύσσουν λύσεις για να καλύψουν ανάγκες ασφάλειας διαδικτύου, όπως: τεχνολογίες για την ασφάλεια τηλεπικοινωνιών και δικτύων, τεχνολογίες για την ασφάλεια χρηματικών συναλλαγών και δεδομένων.
ii) Τεχνολογίες Κλάδου Τροφίμων – επιχειρήσεις που αναπτύσσουν λύσεις για προϊόντα, διαδικασίες και υπηρεσίες για τον κλάδο τροφίμων ή το μάρκετινγκ τροφίμων, όπως: βελτιωμένα προϊόντα με υψηλή διατροφική αξία, συσκευασίες φιλικές με το περιβάλλον, αποδοτικές και καινοτομικές διαδικασίες παραγωγής ή εφαρμογές κινητής τηλεφωνίας που σχετίζονται με τα τρόφιμα.
iii) Τεχνολογίες Ιατρικής & Ψηφιακές Υπηρεσίες Υγείας – επιχειρήσεις που αναπτύσσουν ιατρικές συσκευές για χρήσεις όπως: ρομποτική, παρακολούθηση & διάγνωση, εμφυτεύματα & προσθετική, απεικόνιση, παράδοση φαρμάκων ή τηλεϊατρική και Ψηφιακές Υπηρεσίες Υγείας που αναφέρονται στη χρήση τεχνολογιών, επικοινωνιών, κινητών συσκευών και ανάλυση δεδομένων που ενοποιούνται με ασύρματους αισθητήρες, γενετική και πληροφοριακά συστήματα που βελτιώνουν την πρόσβαση στην περίθαλψη, μειώνουν το κόστος, βελτιώνουν την ποιότητα και εξατομικευμένη ιατρική.
iv) Τεχνολογίες Τραπεζικού Κλάδου – επιχειρήσεις που αναπτύσσουν προϊόντα και υπηρεσίες για χρηματοπιστωτικούς οργανισμούς σε τομείς όπως: συναλλαγές μέσω κινητών συσκευών, διαχείριση κινδύνου, συναλλαγές, εργαλεία διαχείρισης, διαχείριση συναλλαγών και αρχείων.
Με την προϋπόθεση να:
- απασχολείτε από 2 έως 20 εργαζόμενους,
- έχετε λάβει δημόσια ή ιδιωτική χρηματοδότηση, τουλάχιστον μια φορά, κατ’ ελάχιστον 50.000 Ευρώ για την επιχείρησή σας
- ομιλείτε αγγλικά και
- ενδιαφέρεστε να μοιραστείτε τις εμπειρίες σας με καινοτόμες επιχειρήσεις του Ισραήλ,
ΣΑΣ ΚΑΛΟΥΜΕ να υποβάλλετε την Αίτηση Συμμετοχής της επιχείρησής σας στην Εκδήλωση. Οι αιτήσεις θα αξιολογηθούν από την Οργανώτρια Επιτροπή και θα ενημερωθείτε άμεσα για την έκβαση της αιτήσεώς σας.
Για να συμμετάσχετε, παρακαλούμε συμπληρώστε τα παρακάτω στοιχεία (ελληνικά και αγγλικά) & στείλτε τα στο email: team@startupgreece.gov.gr, έως τις 20 Νοεμβρίου 2014.
1) Επωνυμία επιχείρησης:
2) Ονοματεπώνυμο συμμετέχοντος:
3) Θέση συμμετέχοντος στην επιχείρηση:
4) Ιστοσελίδα επιχείρησης:
5) Διεύθυνση επιχείρησης:
6) Email:
7) Τηλέφωνο:
8) Έτος ίδρυσης επιχείρησης:
9) Κωδικός οικονομικής δραστηριότητας (ΚΑΔ & περιγραφή):
10) Προσφερόμενα Προϊόντα (αγαθά & υπηρεσίες):
11) Αριθμός προσωπικού:
12) Αναφέρετε κατά προσέγγιση το ύψος και το είδος (επιδότηση/επιχορήγηση, επιχειρηματικό κεφάλαιο αρχικού σταδίου, δάνειο, εγγύηση δανείου, άλλο) της χρηματοδότησης που έχετε λάβει, καθώς και το είδος της πηγής χρηματοδότησης (δημόσιος φορέας, ιδιωτικός φορέας, συγχρηματοδοτούμενο πρόγραμμα, ευρωπαϊκό πρόγραμμα, γνωστοί/φίλοι):
13) Περιγράψτε τα πλεονεκτήματα και τις καινοτομίες της επιχείρησής σας (μέγιστο 100 λέξεις):
14) Συνοπτική περιγραφή των μελλοντικών σχεδίων ανάπτυξης της επιχείρησής σας (μέγιστο 100 λέξεις):
15) Ποιος είναι ο σκοπός της συμμετοχής σας στην Εκδήλωση; (μέγιστο 100 λέξεις):
startupgreece.gov.gr