Επικαιρότητα

10 Χρόνια InfinityGreece – Εορταστική εκδήλωση στις 17 Οκτωβρίου 2024

Το InfinityGreece διοργανώνει με ιδιαίτερη χαρά την εορταστική εκδήλωση για τη συμπλήρωση 10 χρόνων λειτουργίας του οργανισμού, στις 17 Οκτωβρίου 2024, στην Αγορά Μοδιάνο

Με αφορμή την σημαντική αυτή επέτειο, το InfinityGreece θα γιορτάσει τη δεκαετή πορεία του, αναδεικνύοντας τα επιτεύγματα που έχει καταφέρει τα τελευταία 10 χρόνια. Η εκδήλωση επικεντρώνεται κυρίως στη δημιουργία ευκαιριών δικτύωσης και στην επίσκεψη ενός ειδικά διαμορφωμένου μουσείου, το οποίο θα παρουσιάσει τα σημαντικά έργα και τις δράσεις του InfinityGreece. 

Η εκδήλωση θα συγκεντρώσει νέους που είναι ενεργοί στο εκπαιδευτικό και εθελοντικό πρόγραμμα του InfinityGreece, καθώς και εκπροσώπους οργανισμών, ιδρυμάτων, εταιρειών, χρηματοδοτών και εκπροσώπους της τοπικής αυτοδιοίκησης. Οι παρευρισκόμενοι θα έχουν την ευκαιρία να συνδεθούν με άλλους συμμετέχοντες και να εξερευνήσουν τα επιτεύγματα του οργανισμού κατά τη διάρκεια του networking event

Η εκδήλωση θα περιλαμβάνει χαιρετισμούς και ομιλίες, καθώς και διαδραστικές δραστηριότητες που θα αναδεικνύουν δράσεις του οργανισμού, ένα απολαυστικό DJ set από το Cosmoradio, εκπλήξεις για τους συμμετέχοντες, giveaways & ένα special gift bag για όλους. 

Η εκδήλωση πραγματοποιείται με την ευγενική υποστήριξη των Αγοράς Μοδιάνο, Cosmoradio 95.1, Access Fashion, RedBull Greece, Stage Your Idea, Central Lobby, Camelot, Cirkel, Ηλιοτρόπιο, Το Πιροσκί Ποντιακά Παραδοσιακά Προϊόντα, Mediterra Deli, Mad Trips.

Λίγα λόγια για το InfinityGreece 

Το InfinityGreece είναι ένας οργανισμός νεολαίας με έδρα τη Θεσσαλονίκη, η οποία βρίσκεται στην πρώτη γραμμή της προώθησης της δημιουργικότητας, της κοινωνικής επιχειρηματικότητας και της ψηφιακής παιδείας των νέων. Τα έργα μας στοχεύουν να παρέχουν στους νέους τα εργαλεία, το δίκτυο και τις ευκαιρίες που χρειάζονται για να ευδοκιμήσουν σε έναν όλο και πιο ψηφιακό κόσμο. 

Το εθελοντικό πρόγραμμα του οργανισμού έχει βραβευτεί από τα Hellenic Responsible Business Awards και φιλοξενεί ετησίως περισσότερους από 200 νέους. 

10 Χρόνια InfinityGreece 

  • Χώρος διεξαγωγής: Εξώστης Αγοράς Μοδιάνο 
  • Ημερομηνία διεξαγωγής: 17 Οκτωβρίου 
  • Διοργάνωση: InfinityGreece
  • Email επικοινωνίας: projects@infinitygreece.com 
  • Τηλέφωνο επικοινωνίας: +30 2310 051 527