Γεννήθηκε στη Θεσσαλονίκη το 1983. Σπούδασε στο τμήμα της Εφαρμοσμένης Πληροφορικής του Πανεπιστημίου Μακεδονίας με κατεύθυνση στο online branding. Μετά το Πανεπιστήμιο τον κέρδισε η αγάπη του για το branding και το graphic design όπου σε συνδυασμό με την οικογενειακή παράδοση στα ελληνικά τρόφιμα τον οδήγησαν στη δημιουργία των εταιριών Δίαυλος και Έργον μαζί με τον αδερφό του Γιώργο. Εξάγουν ήδη τα προϊόντα τους σε ευρωπαϊκές χώρες ενώ σχεδιάζουν να προσθέσουν νέα καταστήματα στην αλυσίδα των μεζεδοπαντοπωλείων και εστιατορίων τους. Πέρα από τον επιχειρηματικό τομέα θα βρείτε ότι ένα από τα αγαπημένα του ενδιαφέροντα είναι η ιστιοπλοϊα στην οποία έχει διακριθεί αρκετές φορές εθνικά και ευρωπαϊκά.
Το όνειρο μου ήταν να δημιουργήσω ένα brand που θα ήταν ταυτισμένο με κάποιες αξίες και θα δημιουργεί συνειρμούς. Ξεκίνησε από ένα μέλι και έγινε το ΕΡΓΟΝ. Ένα brand που προσπαθεί να ταυτιστεί με την ελληνική γαστρονομία!
Δεν θα σταθώ σε λειτουργικές δυσκολίες, αυτές υπάρχουν για όλους όσους ξεκινάνε. Η μεγαλύτερη δυσκολία ήταν το άγνωστο. Δεν είχαμε κάτι να βλέπουμε, απλά το κάναμε όπως πιστεύαμε ότι πρέπει να γίνει…
Η δυσκολία. Το άγνωστο, ξεκινήσαμε από ένα μέλι και φτάσαμε στα εστιατόρια και στον τουρισμό. Είναι πολύ όμορφο το συναίσθημα να χτίζεις σε κάτι που δεν έχει όρια.
Θα άρχιζα πιο νωρίς!
Για να ξεκινήσουμε, η άγνοια κινδύνου και για να προχωρήσουμε η έλλειψη plan b.
Σίγουρα. Το ΕΡΓΟΝ ξεκίνησε μέσα σ’αυτή την κατάσταση. Ο πιο σημαντικός λόγος είναι ότι δεν ξέρουμε πως θα εξελισσόμασταν χωρίς τις σημερινές συγκυρίες.
Η εξάπλωση του ΕΡΓΟΝ στο εξωτερικό.
Είμαι πολύ χαρούμενος, είναι μεγάλη μου τιμή και ανυπομονώ να μιλήσω εκεί.
Είναι ότι ακριβώς χρειάζεται για να αρχίσει κάτι. Πρέπει να πιστέψεις στις ιδέες σου, να κάνεις αυτό που πιστεύεις και να είσαι διαφορετικός για να πετύχεις.