Η FREENOW ενισχύει τη δέσμευσή της στον κλάδο του ταξί με την ένταξή της στη Διεθνή Ένωση Οδικών Μεταφορών IRU

    Από: Startup Team

Η FREENOW, η εφαρμογή πολλαπλών επιλογών μετακίνησης στην Ευρώπη με επίκεντρο τις υπηρεσίες ταξί και Νο.1 Taxi App στην Ελλάδα, ανακοίνωσε την ένταξή της στη Διεθνή Ένωση Οδικών Μεταφορών (IRU), τη μεγαλύτερη ένωση οδικών μεταφορών παγκοσμίως, η οποία έχει τη δική της εξειδικευμένη ομάδα εργασίας για το ταξί. Αυτή η κίνηση υπογραμμίζει τη σταθερή δέσμευση της FREENOW στον κλάδο του ταξί, εδραιώνοντας τον ρόλο της ως ο μεγαλύτερος ψηφιακός σύμμαχος των επαγγελματιών οδηγών ταξί στην Ελλάδα και την Ευρώπη.

Με παρουσία 13 ετών στην Ελλάδα και συνολικά 15 στην Ευρώπη, η FREENOW διατηρεί τις υπηρεσίες ταξί στον πυρήνα της. Με την δυναμική της IRU, η εταιρεία θα μπορεί να υπερασπίζεται πιο αποτελεσματικά τον ουσιαστικό ρόλο του ταξί στο σύστημα των αστικών μεταφορών.

Ο Umberto de Pretto, Γενικός Γραμματέας της IRU, δήλωσε: «Είμαστε ιδιαίτερα χαρούμενοι που η FREENOW εντάχθηκε στην οικογένεια της IRU. Οι υπηρεσίες της επιτρέπουν στους ανθρώπους να βρουν τον πιο κατάλληλο τρόπο μετακίνησης, ανάλογα με τις ανάγκες τους. Ανυπομονούμε να συνεργαστούμε για να προσφέρουμε ασφαλείς, πρακτικές και βιώσιμες λύσεις κινητικότητας σε όλη την Ευρώπη. Είμαστε βέβαιοι πως η παγκόσμια κοινότητα της IRU θα επωφεληθεί σημαντικά από την τεχνογνωσία της FREENOW στην ψηφιοποίηση των μεταφορών.»

Ο Thomas Zimmermann, Διευθύνων Σύμβουλος της FREENOW, σχολίασε: «Είμαστε στην ευχάριστη θέση να ενταχθούμε στη Διεθνή Ένωση Οδικών Μεταφορών (IRU) και να γίνουμε μέρος μιας παγκόσμιας κοινότητας. Πρόκειται για ένα σημαντικό βήμα που ενισχύει τη βασική μας προτεραιότητα, το ταξί. Με την ένταξή μας στην IRU και στην εξειδικευμένη ομάδα εργασίας για το ταξί, αφοσιονώμαστε στην υποστήριξη και την υπεράσπιση των συμφερόντων του κλάδου σε όλη την Ευρώπη και δεσμευόμαστε να υποστηρίξουμε πολιτικές που θα του επιτρέψουν να συνεχίσει να ευημερεί.»

Ο εκσυγχρονισμός του κλάδου του ταξί αποτελεί δέσμευση για τη FREENOW, από την ίδρυσή της. Αυτή η αφοσίωση την ανέδειξε σε ηγετική θέση στην Ελλάδα και άλλες ευρωπαϊκές αγορές, ενώ αναγνωρίζεται ο θεμελιώδης ρόλος της στον ψηφιακό μετασχηματισμό των ταξί και το μέλλον της αστικής κινητικότητας.