Στις 24 Σεπτεμβρίου το Greek Real Estate Investment Forum 2024

    Από: Startup Team
Greek Real Estate Investment Forum 2024

«The golden era of Greek Real Estate»

Το συνέδριο έχει ως στόχο να φέρει στο τραπέζι του διαλόγου όλους τους φορείς και παράγοντες της αγοράς, να αναδείξει τις προκλήσεις και τις αναπτυξιακές προοπτικές επαγγελματικής διαχείρισης ακινήτων, να καταγράψει τις ευρωπαϊκές και διεθνείς εξελίξεις και πρακτικές στις πτυχές του θεσμικού πλαισίου λειτουργίας της αγοράς ακινήτων και να παρουσιάσει τα πλεονεκτήματα και τα οφέλη της Ελληνικής Αγοράς Real Estate.

Το Greek Real Estate Investment Forum 2024 #grei24, θα διοργανωθεί στις 24 Σεπτεμβρίου 2024, από την ethosEVENTS σε συνεργασία με το οικονομικό και επιχειρηματικό portal banks.com.gr και το οικονομικό και επενδυτικό περιοδικό ΧΡΗΜΑ. Η συμμετοχή στo συνέδριο είναι εφικτή με φυσική παρουσία στο Divani Caravel και online μέσα από το LiveOn Expo Complex, το καινοτόμο 3D εκθεσιακό και συνεδριακό κέντρο της LiveOn.

Στο συνέδριο #grei24 θα πραγματοποιήσουν χαιρετισμό στελέχη της κυβέρνησης όπως ο κ. Τάκης (Παναγιώτης) Θεοδωρικάκος, Υπουργός Ανάπτυξης και ο κ. Χρήστος Σταϊκούρας, Υπουργός Υποδομών και Μεταφορών. Παράλληλα, ο κ. Κωνσταντίνος Κυρανάκης, Υφυπουργός Ψηφιακής Διακυβέρνησης θα έχει την ευκαιρία να μιλήσει στο Panel IV με θέμα: «Οι Ψηφιακές Πλατφόρμες και η Τεχνητή Νοημοσύνη στην υπηρεσία του Real Estate» , σε μία ενδιαφέρουσα συζήτηση με εκλεκτούς συμμετέχοντες. Μεταξύ άλλων, στο συνέδριο – θεσμό για το Real Estate, θα λάβουν μέρος κορυφαία θεσμικά στελέχη, ακαδημαϊκοί εκπρόσωποι και εκπρόσωποι εταιρειών του κλάδου.

B2B Συναντήσεις με Έλληνες και διεθνείς Real Estate investors

Στο πλαίσιο του Συνεδρίου θα διεξαχθούν προσωπικές συναντήσεις (B2B Meetings) μεταξύ των real estate χορηγών του συνεδρίου και Ελλήνων & διεθνών real estate investors

  • την Τρίτη 24 Σεπτεμβρίου (10:00-17:00) με φυσική παρουσία σε παράλληλη αίθουσα του ξενοδοχείου.
  • την Τετάρτη 25 Σεπτεμβρίου (10:00-17:00) διαδικτυακά  μέσω του LiveOn Expo Complex.

Παράλληλη Δράση – Investor Day for Greek REICs

Σε συνεργασία με την Ένωση Θεσμικών Επενδυτών (Ε.Θ.Ε.) και τον Σύνδεσμο Μελών Χρηματιστηρίου Αθηνών (ΣΜΕΧΑ), κατά τη διάρκεια του Συνεδρίου θα πραγματοποιηθεί σε παράλληλη αίθουσα παρουσίαση των ελληνικών ΑΕΕΑΠ σε Έλληνες και διεθνείς αναλυτές χρηματιστηριακών εταιριών και εταιριών asset management.

Κάθε ΑΕΕΑΠ θα έχει τη δυνατότητα να παρουσιάσει τα οικονομικά της μεγέθη, τη στρατηγική της και τα μελλοντικά της πλάνα σε διάστημα 45 λεπτών.

Το συνέδριο περιλαμβάνει παρεμβατικές ατομικές ομιλίες και τραπέζια συζήτησης (panels) με την παρακάτω βασική θεματολογία:

Panel I: «Ανώνυμες Εταιρείες Επενδύσεων σε Ακίνητη Περιουσία (ΑΕΕΑΠ-REITs). Νέοι κανόνες στην εποχή που το χρήμα έχει αξία.»

Fireside Chat: Ένας διαχειριστής κεφαλαίων εξηγεί πως βλέπουν οι διεθνείς επενδυτές την ελληνική οικονομία και το ελληνικό Real Estate

Panel II:«Eλληνική Αγορά ΝPLs και REO. Ραγδαίες αλλαγές, νέες ευκαιρίες.»

Panel III: «H αναβάθμιση του Ελληνικού Τουριστικού Προϊόντος και οι υπεραξίες στις τουριστικές επενδύσεις.»

Panel IV: «Ο οδικός χάρτης για το μέλλον της ακίνητης περιουσίας, βιώσιμη ανάπτυξη, ESG & AI.»

Panel V: «Η εξέλιξη των αστικών χώρων μετά το σοκ της πανδημίας και του πληθωρισμού.»

Panel VΙ: «Οι Ψηφιακές Πλατφόρμες και η Τεχνητή Νοημοσύνη στην υπηρεσία του Real Estate.»

Υπεύθυνος Προγράμματος είναι ο κ. Χρήστος Κώνστας, Δημοσιογράφος.

Για πληροφορίες μπορείτε να επισκεφτείτε την επίσημη ιστοσελίδα του συνεδρίου
Greek Real Estate Investment Forum 2024| ethosEVENTS καθώς επίσης και τα social κανάλια Facebook και LinkedIn

Μπορείτε επίσης να δηλώσετε τη συμμετοχή σας στο συνέδριο εδώ