Voxxed Days Thessaloniki: Tο μεγαλύτερο συνέδριο ανάπτυξης λογισμικού στις 18 – 19 Οκτωβρίου 2024

    Από: Startup Team
Voxxed Days Thessaloniki

Το Voxxed Days Thessaloniki, το μεγαλύτερο συνέδριο ανάπτυξης λογισμικού στη χώρα μας, διοργανώνεται για ακόμη μία χρονιά στη Θεσσαλονίκη. Συγκεκριμένα το συνέδριο θα διεξαχθεί 18 – 19 Οκτωβρίου 2024, στο συνεδριακό κέντρο Ιωάννης Βελλίδης.

Η φετινή διοργάνωση για ακόμη μία φορά, θα υποδεχτεί γνωστούς και έμπειρους ομιλητές από Ελλάδα, Ευρώπη, Ασία και Αμερική οι οποίοι θα μοιραστούν τις πολύτιμες γνώσεις και την πλούσια εμπειρία τους με το κοινό του συνεδρίου. Μεταξύ άλλων στο συνέδριο θα συζητηθούν θέματα σχετικά με τις τελευταίες εξελίξεις στις πιο σύγχρονες γλώσσες προγραμματισμού, την τεχνητή νοημοσύνη, την επεξεργασία μεγάλου όγκου δεδομένων (big data), την ασφάλεια, μεθοδολογίες ανάπτυξης λογισμικού, case studies.

Ανάμεσα στους καλεσμένους ομιλητές θα είναι και οι: Holly Cummins (Senior Principal Software Engineer στην ομάδα Red Hat Quarkus και  Java Champion), ο Dylan Bettie (Microsoft MVP και δημιουργός της γλώσσας προγραμματισμού Rockstar) καθώς και ο Josh Long (ο πρώτος Spring Developer Advocate από το 2010 και Java Champion).

Το  Voxxed Days Thessaloniki αποτελεί πλέον ετήσιο θεσμό για την πόλη της Θεσσαλονίκης – είναι η ετήσια συνάντηση τεχνολογίας που η τοπική κοινότητα περιμένει κάθε φθινόπωρο. Οι συμμετέχοντες θα έχουν την ευκαιρία να ενημερωθούν για όλες τις τελευταίες εξελίξεις του κλάδου κατά τη διάρκεια του διημέρου σε ένα χαλαρό περιβάλλον δικτύωσης και συνεργατικότητας.

Ο διοργανωτής του Voxxed Days Thessaloniki κ. Πάτροκλος Παπαπέτρου δηλώνει χαρακτηριστικά “Φέτος το συνέδριο διοργανώνεται για 6η φορά και είμαι ιδιαίτερα χαρούμενος καθώς η συμμετοχή του κοινού κάθε χρόνο ξεπερνάει τις προσδοκίες μας. Έχουμε προσπαθήσει πολύ να είναι ένα συνέδριο Value for Money και να δίνουμε την ευκαιρία σε προγραμματιστές τόσο από την Ελλάδα όσο και από άλλες χώρες, χωρίς μεγάλο κόστος να ζήσουν την εμπειρία ενός διεθνούς συνεδρίου υψηλής ποιότητας. Πρωταρχικός μας σκοπός είναι οι συμμετέχοντες να εμπλουτίζουν τις γνώσεις τους και να φεύγουν με νέες ιδέες τις οποίες μπορούν να εφαρμόσουν στη συνέχεια ως επαγγελματίες”.

Ιστοσελίδα συνεδρίου: voxxeddays.com/thessaloniki/